Anchor

TNO lanceert interne campagnes voor vitaliteit, mobiliteit en toegankelijkheid

Anchor

TNO Mobiliteitsbeleid 2023

Uitwerking van de TNO huisstijl naar een video over nieuw duurzaam mobiliteitsbeleid

10 January 2023

TNO gaat haar medewerkers verleiden om minder snel de auto te pakken en duurzamere opties voorrang te geven. Zo worden fietsen en lopen naar het werk vergoed. Het nieuwe mobiliteitsbeleid bevat nog veel meer aantrekkelijke opties om duurzamere en vitalere woon-werkverkeer keuzes te maken. Terralemon heeft het script geschreven en de animaties en montage gedaan.

19 December 2022

Huisstijl van TNO in animatie

Vanaf september 2022 heeft TNO een nieuwe huisstijl die nu volop wordt vertaald naar bewegend beeld.

De visuele identiteit is in house aangescherpt, de site is vernieuwd en de grafische media kregen nieuwe layouts.

Terralemon is verantwoordelijk voor de vertaling van die huisstijl naar animatie waarbij we voor de verschillende doelen een stijl hebben gedefinieerd. Een grafische stijl met de kenmerkende TNO outlines en de volle kleuren en een meer tactiele stijl voor meer impact. De animatiestijlen worden komend jaar aangescherpt en verder afgestemd.

Eerder hebben we al een basis videopakket gemaakt met videotitels, watermerken, bumpers en outro's.

Anchor

Fit for your future - juni campagnemaand

Recharge and get Fit met het Fit for Your Future festival

1 June 2022

TNO wijdt de hele maand juni aan het Fit for your Future festival. Terralemon heeft voor de campagne een promovideo, flyers en posters ontwikkeld.

Anchor

Campagne voor Fit for your future

13 January 2020
  • Terralemon is verantwoordelijk voor
  • Illustraties
  • 2D animatie

Posters, flyers en animatie (no sound) voor social media om meer ambassadeurs te werven voor de campagne van het Fit for your future programma van TNO.

Fit for your future is een grootschalig vitaliteitsprogramma en motiveert medewerkers bij TNO om meer vat te krijgen op hun gezondheid, veiligheid en productiviteit.

Terralemon heeft de campagne vormgegeven en werkt door aan verdere middelen voor de verschillende evenementen en social media uitingen.

Anchor
14 May 2019
  • Terralemon is verantwoordelijk voor
  • Script
  • Logo design
  • Illustraties
  • 3D animatie

Ons werk vraagt een groot aanpassingsvermogen, veerkracht, energie en vitaliteit. Vitaal betekent dat je je fysiek en mentaal goed voelt. Je verbonden voelt met anderen. En je met plezier en bevlogen aan doelen werkt waar je zelf ook achter staat. Je hebt dan meer energie, je bent wendbaarder, je werkt met meer plezier, en ontwikkelt je sneller.

Terralemon heeft het programma vormgegeven waaronder logo, posters, en een film.

"TNO werkt op verschillende niveau’s aan de vitaliteit van de medewerkers. En zo is ook de indentiteit van Fit for your future opgebouwd: bij elk onderdeel is er gezocht naar een passende vormentaal die de fysieke, mentale, emotionele en doelgerichte aspecten van de campagne voor TNO vitaliteit verbeelden."

Lidy van Blitterswijk, Graphic & Interaction designer bij Terralemon