Anchor

Hoe beschermen we ons als financiƫle instellingen tegen cyberaanvallen van morgen?

Het Partnership for Cyber Security Innovation (PCSI) speelt een prominente rol in de bescherming van de Nederlandse samenleving tegen de cyberaanvallen van morgen.

Cyberaanvallen worden geavanceerder en het is belangrijk om deze aanvallen het hoofd te bieden in een gezamenlijk conglomeraat van bedrijven. TNO is een van de initiatiefnemers en heeft Terralemon gevraagd om de identiteit te realiseren.

Anchor

PCSI radar, trends en projects

Trends en projecten in cybersecurity samengebracht

15 April 2021
 • Terralemon is verantwoordelijk voor
 • Webdesign
 • CMS (back-end)
 • Front-end

Het PCSI brengt cyber security ontwikkelingen in kaart met de Cyber Security Radar. De radar laat zien welke trends in welke mate een bedreiging of kans vormen.

Periodiek worden de belangrijkste en meest invloedrijke trends geselecteerd en vloeien hier de PCSI innovatieprojecten uit voort. Door in de radar op een trend te klikken kom je meer te weten over de trend en de projecten, en hoe de partnership hier een concreet antwoord op ontwikkeld.

"Voor mij is Terralemon een perfecte partner voor complexe digitale vraagstukken. Zij kunnen als geen ander abstracte en ingewikkelde materie omzetten tot begrijpelijke animaties, video's, graphics en teksten. Terralemon is een creatief bureau dat je scherp houdt, verrassende voorstellen doet, oog voor detail heeft en goed luistert naar de vragen en behoeften van de opdrachtgever. Met 99% zijn zij niet tevreden en hun kritische blik zorgt ervoor dat je vaak meer krijgt dan waar je om vroeg. Echt een fijn team om mee te werken."

Vivian van Bruggen-Raeven Projectmanager Marketing & Communicatie TNO
Bekijk de site
Anchor
2 July 2020
 • Terralemon is verantwoordelijk voor
 • Webdesign
 • CMS (back-end)

Door een intensieve samenwerking tussen financiële instellingen wordt bekeken hoe toegepast onderzoek en actuele data ingezet kunnen worden om toekomstige cyberaanvallen het hoofd te kunnen bieden. De website roept op tot deelname aan de partnership.

"Door het Cyber Security predicaat wordt er ook van ons gevraagd om volledig te voldoen aan de laatste veiligheids-standaarden op het web."

Wiebe Buursink, Developer & Sounddesigner bij Terralemon

"Een strakke one-pager waarin we animatie, graphics en iconen op een functionele manier hebben kunnen toepassen. Daarnaast hebben we een film gemaakt waarin duidelijk is hoe urgent het is om digitale bedreigingen van morgen nu al in kaart te brengen."

Harold Kuiper, Creative director & Founder bij Terralemon
Bekijk de site
Anchor

PCSI promo

Cyberaanvallen worden steeds geavanceerder. Hoe slaan we deze af?

1 May 2020
 • Terralemon is verantwoordelijk voor
 • Script
 • 3D animatie
 • Editing

Toekomstige cyberaanvallen worden steeds geavanceerder. In de promofilm wordt uitgelegd hoe een brede samenwerking ons in staat stelt om toepasbare, innovatieve cybersecurity-oplossingen te ontwikkelen waarmee bedrijven en organisaties in de Nederlandse samenleving zich kunnen beschermen.