Een omroep met ruimte voor verschillende perspectieven

HUMAN is de verzamelnaam voor de Humanistische stromingen in onze maatschappij. Humanisme is een levensbeschouwing die uitgaat van de individuele vrijheid van ieder mens. Leef er op los, en respecteer elkaar. Discussieer met elkaar en luister naar elkaar. Durf te geloven in een leven voor de dood! Hoe dan ook.

2010
  • Terralemon is verantwoordelijk voor
  • Concept
  • Storyboard
  • Logo design
  • 2D animatie
  • Webdesign
  • Front-end

Terralemon realiseert zenderidentiteit en website voor de omroep HUMAN. De centrale gedachte is 'durf te leven voor de dood!'

In de zenderidentiteit hebben we gekozen voor typografie en uitknippen. Deze stijl noemt men 'kinetische typografie'. Zwart en wit op het felle oranje knalt er lekker uit en versterkt de herkenbaarheid van HUMAN. Het nummer ‘Verder niets’ van RoosBeef bleek tijdens de productie een prachtige knipoog op te leveren.

Website
Terralemon heeft de website voor HUMAN ontworpen. Het resultaat is een prachtige online weergave van het denkgoed van het Humanisme en van de programma's die HUMAN uitzendt. Tegen onverschilligheid, dogmatisme en zendingsdrang.

HUMAN 

DVD box ‘Ondertussen in Nederland’

Image DVD box ‘Ondertussen in Nederland’
2008

Terralemon ontwerpt de DVD box 'Ondertussen in Nederland' waarin HUMAN de balans opmaakt van de Nederlandse samenleving.

'Ondertussen in Nederland' is een documentaire van HUMAN waarin de balans wordt opmaakt van de Nederlandse samenleving. De serie is uitgegeven op DVD waarvan Terralemon de box, de inlays en de DVD menu’s heeft ontworpen. HUMAN maakte de balans op van hoe de Nederlandse samenleving er, na de moorden op Van Gogh en Fortuyn, voorstaat. De documentairemakers keken áchter de actualiteit om te zien wat ons werkelijk bezighoudt.