NIBC Direct uitlegfilms

NIBC Direct profileert zich als een toegankelijke bank met slimme producten, gericht op starters voor hypotheken en voor de wat oudere doelgroep als je naar de spaarproducten kijkt. De site en de filmpjes spelen een prominente rol in de selectieprocedure van deze doelgroepen voor het aangaan van hypotheek en spaarproducten. 

NIBC Direct

Complexe financiƫle producten toch helder uitgelegd

link to video
  • Terralemon is verantwoordelijk voor
  • Script
  • 2D animatie
  • 3D animatie
  • Music and sound

Voor de site van NIBC Direct heeft Terralemon meerdere uitlegfilms gemaakt gemaakt. Als stijl hebben we een combinatie van grafieken en op het NIBC logo geïnspireerde karaktertjes ontworpen. 

Voor lancering van de NIBC Direct site heeft Terralemon als eerste de animatie Aflossen wordt beloond gemaakt. Hierin wordt uitgelegd dat het tussentijds aflossen van de hypotheek bij NIBC een dubbel voordeel voor de klant heeft. Het totaalbedrag van de lening gaat naar beneden maar ook de rente wordt dan langzaamaan afgebouwd.

In september 2015 hebben we daar de de animatie "Hypotheekvormen" aan toegevoegd en in juli 2016 de animatie "Investeringshypotheek".

Naast de uitleg van deze financiële principes hebben we enkele animaties gemaakt waarin de werking van de site verder uitgelegd wordt.

De films staan als blikvanger op de site en dragen bij aan de versterking van het merk NIBC, waarvan transparantie en helderheid de sleutelelementen zijn.

Investeringshypotheek

Met een NIBC Investeringshypotheek kun je investeren in een woning die je vervolgens verhuurd. Denk dan aan een woning als belegging, voor studerende kinderen of voor je ouders. Er zijn veel mogelijkheden maar ook wat restricties die in deze explanimation uit de doeken gedaan worden.

Hypotheekvormen

Hoe open ik een internetspaarrekening?