CJP Cultuurkaart en CJP Serveert

CJP 

CJP Heraanmeld proces

link to video
2018
  • Terralemon is verantwoordelijk voor
  • 2D animatie

De Cultuurkaart is een culturele creditcard voor alle leerlingen uit het voortgezet onderwijs in Nederland. Aan de Cultuurkaart is door het ministerie van OCW jaarlijks een klein bedrag gekoppeld. Dit Cultuurkaart-tegoed kan door de leerling zelf of met de klas worden uitgegeven bij een groot aantal aangesloten culturele instellingen.

Deze explanimation laat zien hoe je je opnieuw kunt aanmelden.

CJP 

CJP Serveert bioscoopleader

link to video
2014
  • Terralemon is verantwoordelijk voor
  • 2D animatie

CJP Serveert: het beste van de filmfestivals met bitterballen en bier. Terralemon heeft de bioscoopleader gemaakt.

CJP serveert tijdens de belangrijkste filmfestivals IFFR, IDFA, Imagine, NFF en het Leids Film Festival een topselectie van films speciaal voor CJP'ers. En dat onder het genot van bitterballen en bier. Ter promotie van 'CJP serveert' hebben we de bioscoopleader voor die dag gerealiseerd.

De leader is gerealiseerd in samenwerking met Ester Serrano en Maslow.

CJP 

CJP Cultuurkaart en CJP Serveert

link to video
2013
  • Terralemon is verantwoordelijk voor
  • 2D animatie

Terralemon maakt animaties voor de CJP Cultuurkaart en voor CJP Serveert.

CJP Cultuurkaart
Met de CJP Cultuurkaart kunnen middelbare scholieren met korting naar musea, theater en bioscoop. Ze krijgen daarnaast ook korting bij een heleboel winkels. CJP zocht naar een animatie waarmee ze op het web de extra voordelen van de Cultuurkaart onder de aandacht kunnen brengen. Voor Terralemon de uitdaging om de jongeren met de juiste tone-of-voice aan te spreken. Het filmpje opent met een enigszins absurde lijst van 'handige-dingen-die-je-ook-met-je-kaart-kan-doen' zoals pindakaas op je boterham smeren, je bikinilijn waxen of je XboX 360 mee recht zetten. Grafisch punky funky knip-en-plak werk in combinatie met een soepele animatiestijl heeft een lekker tegendraadse stijl opgeleverd. Grappig uitgangspunt en grappig filmpje.

CJP Serveert
CJP serveert tijdens de belangrijkste filmfestivals IFFR, IDFA, Imagine, NFF en het Leids Film Festival een topselectie van films speciaal voor CJP'ers. En dat onder het genot van bitterballen en bier. Ter promotie van 'CJP serveert' heeft Terralemon de bioscoopleader voor die dagen gerealiseerd.