Een sympathieke campagne waarin bouwen de leefomgeving verrijkt

Terralemon heeft de campagnefilm voor de Heutinkgroep gerealiseerd. Met Boele de bever als metafoor voor ontwikkeling als basis voor de verbetering van de leefbaarheid. De afsluiter Ontwikkelen is vooruitzien staat voor het realiseren van een woonomgeving waar bewoners lang van gaan genieten.

De Heutinkgroep staat voor duurzaam ontwikkelen en bouwen van woningen. Juist met veel oog voor de baarheid en een gezonde en prettige leefomgeving. Door overleg met alle betrokkenen wordt er alles aan gedaan om het woongenot van mensen en dier te verhogen.

Boele de bever

Boele de bever bouwt en verrijkt de leefomgeving voor iedereen

link to video
  • Terralemon is verantwoordelijk voor
  • Script
  • Storyboard
  • 3D animatie

Terralemon heeft de eerste animatie binnen de campagne Ontwikkelen is vooruitzien gerealiseed. Een prachtig project waarbij we alle vrijheid kregen in story, storyboard, look & feel en audio.

Ons uitgangspunt was om de animatie filmisch aan te pakken. Scenes met veel oog voor licht en sfeer. Bij het ontwikkelen van Boele en de omgeving hebben we gekozen voor een grafische stijl (de karakters bestaan uit geometrische vormen) waarbij we wel kleine gezichtsuitdrukkingen konden realiseren.

De animatiefilm voor de Heutinkgroep is gerealiseerd in opdracht van Merktuig en in samenwerking met creatief Jarno Aafjes.

"Dit was echt een droomopdracht! We kregen de kans om een complete wereld te creëren from scratch. Alles moest ontworpen worden: planten, bomen, struiken, insecten, dieren... We vonden het passend om de wereld van Boele en Boele zelf in illustratieve low-poly stijl te maken. Ik ben trots op hoe het geworden is en hoop dat Boele nog meer avonturen mag beleven."

Dewi de Bue, Illustrator & Motion designer bij Terralemon