Het grootste club festival ter wereld voor elektronische muziek

Terralemon heeft verschillende films voor het Amsterdam Dance Event gerealiseerd. Het ADE of Amsterdam Dance Event is het grootste club festival voor electronische muziek met meer dan 1.700 DJ's/artiesten in de 75 beste clubs in Amsterdam.

Buma Cultuur 

Amsterdam Dance Event

link to video
  • Terralemon is verantwoordelijk voor
  • Illustraties
  • 2D animatie
  • 3D animatie

Terralemon ontwerpt de campagnebeelden en animaties voor het Amsterdam Dance Event.

Het is voor ons een mooi voorbeeld van hoe je vanuit een heldere storyline en sterke visuals naar een krachtige integratie van motion, campagne, online en social media komt.

De campagne is gebaseerd op connectivity. ADE verbindt DJ's, VJ's en publiek. En muziek verbindt mensen met elkaar, met de makers en vormt het fundament voor samen feesten, praten, dansen en het delen van en in dezelfde (droom) wereld.

De netwerklijnen en de krachtige portretten van de DJ's zijn tot een intrigerende geheel gesmeed. In de films hebben we gezocht naar een ruimtelijke grafische vorm waar we alle kanten mee op konden.

De campagne was online te zien maar en op de Ziggo dome, het Rembrandtplein, Schiphol, de Overhoekse Toren en door Amsterdam met Felix Meritis als centraal verzamelpunt.

2013 ADE op de Overhoeksetoren

ADE op de Overhoeksetoren

Het was even photoshoppen op deze resolutie maar hij hangt! Onze giant poster van Chuckie in de #ADEcampagne! Zo groot hebben we ze echt nog nooit gemaakt.

2012 ADE vol op de cover van DJ Broadcast Magazine

ADE vol op de cover van DJ Broadcast Magazine

DJ Broadcast Magazine heeft 8 verschillende voorkanten laten drukken met een extra foliedruk-laag. Het ziet er super mooi uit. Maslow en Terralemon hebben de voorkanten gemaakt.

2012 Grote ads voor ADE in de maak

Grote ads voor ADE in de maak

Remco werkt aan de bonsai peperbussen voor ADE.